VANWEGE DE SITUATIE RONDOM CORONA VERVALLEN ALLE ACTIVITEITEN

Reglement en voorwaarden Vrijmarkt Koningsdag, Gemert

 1. Je kunt je maximaal inschrijven voor een halve kraam.
 2. De kramen worden gratis ter beschikking gesteld.
 3. Er mag géén sprake zijn van commerciële verkoop.
 4. Je dient op ieder moment de aanwijzingen te volgen van het Oranjecomité als het gaat over de toewijzing van kramen en het verloop van de Vrijmarkt.
 5. Op de dag zelf dien je het per e-mail toegewezen nummer mee te brengen. Heb je geen nummer dan heb je ook geen kraam.
 6. Een eenmaal toegewezen kraam kan niet meer worden gewisseld.
 7. Je mag pas vanaf 10.00 uur beginnen met het inruimen van je kraam. Om organisatorisch reden is dit niet eerder mogelijk.
 8. Je dient er voor te zorgen dat de omgeving van je kraam gedurende de Vrijmarkt netjes blijft, en na afloop netjes wordt achtergelaten.
 9. Na afloop van de Vrijmarkt dien je, je af te melden bij het Oranjecomité. Er wordt dan beoordeeld of alles keurig is achtergelaten. Afmelden kan pas geschieden vanaf 17.00 uur. Er zullen leden van het Oranjecomité staan op het Haageijk, Grootmeestersstraat en Virmundtstraat.
 10. De kraam dient in dezelfde staat te worden achtergelaten zoals bij aanvang.
 11. Alle spullen die niet verkocht zijn dienen weer te worden meegenomen.
 12. Indien je de kraam niet in goede staat hebt achtergelaten en/of je hebt het afval niet verwijderd kunnen achteraf alsnog kosten in rekening worden gebracht.
 13. Het Oranjecomité heeft het recht om toegewezen kramen alsnog in te trekken wanneer dit organisatorisch noodzakelijk blijkt. Bijvoorbeeld in het geval dat er minder kramen worden afgeleverd dan is besproken.
 14. Inschrijving kan alleen persoonlijk geschieden i.v.m. de toewijzing van het nummer en de kennisname van dit reglement.
 15. Bij minderjarige kinderen dient het verzoek om een kraam te worden ingediend door de ouder/wettelijke vertegenwoordiger.
 16. Inschrijving geschiedt op basis van wie het eerst komt wie het eerst maalt. Op is op.

Wij wensen een ieder een prettige Koningsdag toe en een goede verkoop.

Oranjecomité Gemert

Reglement en voorwaarden Commerciële verkoop Koningsdag, Gemert

 1. Inschrijving is pas voltooid bij ontvangst van inschrijfgeld.
 2. Je dient op ieder moment de aanwijzingen te volgen van het Oranjecomité als het gaat over de toewijzing van kramen/locaties en het verloop van de markt.
 3. Op de dag zelf dien je het per e-mail toegewezen nummer mee te brengen. Heb je geen nummer dan heb je ook geen locatie.
 4. Een eenmaal toegewezen locatie kan niet meer worden gewisseld.
 5. Je mag pas vanaf 10.00 uur beginnen met het inruimen van je kraam. Om organisatorische redenen is dit niet eerder mogelijk.
 6. Je dient er voor te zorgen dat de omgeving van je locatie gedurende de Vrijmarkt netjes blijft, en na afloop netjes wordt achtergelaten.
 7. Na afloop van de Vrijmarkt dien je je af te melden bij het Oranjecomité. Er wordt dan beoordeeld of alles keurig is achtergelaten. Afmelden kan pas geschieden vanaf 17.00 uur. Er zullen leden van het Oranjecomité staan op het Haageijk, Grootmeestersstraat en Virmundtstraat.
 8. De kraam/locatie dient in dezelfde staat te worden achtergelaten zoals bij aanvang.
 9. Alle spullen die niet verkocht zijn dienen weer te worden meegenomen.
 10. Indien je de kraam niet in goede staat hebt achtergelaten en/of je hebt het afval niet verwijderd kunnen achteraf alsnog kosten in rekening worden gebracht.
 11. Het Oranjecomité heeft het recht om toegewezen kramen alsnog in te trekken wanneer dit organisatorisch noodzakelijk blijkt. Bijvoorbeeld in het geval dat er minder kramen worden afgeleverd dan is besproken.
 12. Inschrijving kan alleen persoonlijk geschieden i.v.m. de toewijzing van het nummer en de kennisname van dit reglement.
 13. Inschrijving geschiedt op basis van wie het eerst komt wie het eerst maalt. Op is op.

Het reglement is ook te downloaden daarvoor klik je hier.