Maandag 27 april 2020 Koningsdag: marktkramen voor de Oranjemarkt in Gemert.

Koningsdag 2020 komt eraan! Op maandag 27 april barst het feest weer los. Net als voorgaande jaren organiseert het Oranjecomité in Gemert een vrijmarkt voor deelnemers uit Gemert. Deelname aan de kindermarkt is zelfs gratis!

Wil je een kraam (kindermarkt/vrijmarkt/commercieel) of wil je graag muziek maken: kijk dan op onze website (koningsdaggemert.nl) en vraag het aan!

Om Koningsdag een leuke invulling te geven zal in Gemert weer een traditionele vrijmarkt gehouden worden. De markt begint om 12.00 en eindigt om 17.00. Noodzakelijk voor de invulling van onze markt is dat er vooraf aangemeld wordt via www.koningsdaggemert.nl. Neem je toegewezen kraamnummer mee naar de markt. Belangrijk: inschrijving loopt tot zaterdag 18 april en zolang onze kramenvoorraad strekt.

De leden van het Oranjecomité zorgen voor een goed verloop op de dag zelf. Zij geven aan waar je kraam staat. Kom op tijd want vanaf 10.30 uur mogen er geen auto’s meer staan vanaf het Ridderplein tot en met de Kerkstraat.

Op de dag zelf wordt het zeer gewaardeerd als de kraam en de verkopers in feestelijk oranje uitgedost zijn!

Verder spreekt het voor zich dat je je aan het regelement volgt en te allen tijde de instructies van het Oranjecomité opvolgt.

Bezoek onze site www.koningsdaggemert.nl voor het verdere programma en schrijf je in!

Graag tot ziens op onze Vrijmarkt.

Oranjecomité Gemert.